meta data for this page
  •  
LDAP: couldn't connect to LDAP server

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Next revision
Previous revision
courses:ct30a2001:wiki_palaute [2010/08/27 12:51]
trappis created
courses:ct30a2001:wiki_palaute [2012/11/18 15:40]
f0387616
Line 1: Line 1:
 =====FAQ===== =====FAQ=====
 Tähän osioon voitte laittaa kommentteja, kysymyksiä, palautetta tai muuta liittyen wikiin osana tätä kurssia. Sekä ohjaajat että muut opiskelijat voivat tarvittaessa vastata kysymyksiin. Tähän osioon voitte laittaa kommentteja, kysymyksiä, palautetta tai muuta liittyen wikiin osana tätä kurssia. Sekä ohjaajat että muut opiskelijat voivat tarvittaessa vastata kysymyksiin.
 +---
 +Q: Onko luentomateriaalit saatavilla jossain? Mitkä ovat kotitehtävien ja ennakkotehtävien viimeiset palautuspäivät?
 +
 +A: Luentomateriaalista tulikin jo sähköpostia, eli Nopasta löytyy. Ensimmäisen kalvosarjan yhdessä diassa sanotaan, että kotitehtävät tulee palauttaa ennen seuraavaa kertaa, tiedä sitten pitääkö paikkansa?
 ---- ----
-Q: + 
-A: +Q: Mitä tehdään jos tiedostoja ei pysty lataamaan tänne, eli klikkaamalla tuota lisää kuva -kuvaketta ei tapahdu mitään eli ei avaudu mitään ikkunaa...? 
-----+ 
 + 
 +Q: Ensimmäisen luennon jälkeen wikissä kotitehtävä 1 ja 2, nopassa 1, kumman mukaan kotitehtävät tehdään? 
 + 
 +A: Eiköhän se Nopan ohjeistus. Itse ymmärtäisin, että wikissä oleva toinen tehtävänanto on valmiina vastaisuutta varten, kuten myöhempien luentopäivien päiväkirjakohdatkin. 
 + 
 + 
 +Palautetta luennon 3 ensimmäiseen pdf-settiin liittyen: Modulaatio, linjakoodaus ja muu koodaus on melko helppo sekoittaa keskenään. Mielestäni näiden eroa olisi syytä teroittaa luennoilla. Luennon 3 kotitehtävässä pyydettiin listaamaan siirtotie ja sillä käytettävä koodaus. Lueskelin muiden opiskelijoiden vastauksia ja huomasin, että moni oli antanut vastauksessaan modulaatiotekniikan koodauksen sijasta, esim: //Bluetooth, koodaus FSK//.