meta data for this page
  •  

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
courses:ct30a2001:wiki_palaute [2011/09/29 08:58]
f0102994
courses:ct30a2001:wiki_palaute [2012/11/18 15:40] (current)
f0387616
Line 1: Line 1:
 =====FAQ===== =====FAQ=====
 Tähän osioon voitte laittaa kommentteja,​ kysymyksiä,​ palautetta tai muuta liittyen wikiin osana tätä kurssia. Sekä ohjaajat että muut opiskelijat voivat tarvittaessa vastata kysymyksiin. Tähän osioon voitte laittaa kommentteja,​ kysymyksiä,​ palautetta tai muuta liittyen wikiin osana tätä kurssia. Sekä ohjaajat että muut opiskelijat voivat tarvittaessa vastata kysymyksiin.
-----+---
 Q: Onko luentomateriaalit saatavilla jossain? Mitkä ovat kotitehtävien ja ennakkotehtävien viimeiset palautuspäivät?​ Q: Onko luentomateriaalit saatavilla jossain? Mitkä ovat kotitehtävien ja ennakkotehtävien viimeiset palautuspäivät?​
  
-A: Luentomateriaalista tulikin jo sähköpostia,​ eli Nopasta löytyy. Ensimmäisen kalvosarjan yhdessä diassa sanotaan, että kotitehtävät tulee palauttaa ennen seuraavaa kertaa, tiedä ​aitten ​pitääkö paikkansa?+A: Luentomateriaalista tulikin jo sähköpostia,​ eli Nopasta löytyy. Ensimmäisen kalvosarjan yhdessä diassa sanotaan, että kotitehtävät tulee palauttaa ennen seuraavaa kertaa, tiedä ​sitten ​pitääkö paikkansa?
 ---- ----
 +
 +Q: Mitä tehdään jos tiedostoja ei pysty lataamaan tänne, eli klikkaamalla tuota lisää kuva -kuvaketta ei tapahdu mitään eli ei avaudu mitään ikkunaa...?
 +
 +
 +Q: Ensimmäisen luennon jälkeen wikissä kotitehtävä 1 ja 2, nopassa 1, kumman mukaan kotitehtävät tehdään?
 +
 +A: Eiköhän se Nopan ohjeistus. Itse ymmärtäisin,​ että wikissä oleva toinen tehtävänanto on valmiina vastaisuutta varten, kuten myöhempien luentopäivien päiväkirjakohdatkin.
 +
 +
 +Palautetta luennon 3 ensimmäiseen pdf-settiin liittyen: Modulaatio, linjakoodaus ja muu koodaus on melko helppo sekoittaa keskenään. Mielestäni näiden eroa olisi syytä teroittaa luennoilla. Luennon 3 kotitehtävässä pyydettiin listaamaan siirtotie ja sillä käytettävä koodaus. Lueskelin muiden opiskelijoiden vastauksia ja huomasin, että moni oli antanut vastauksessaan modulaatiotekniikan koodauksen sijasta, esim: //​Bluetooth,​ koodaus FSK//.