meta data for this page
  •  

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

courses:ct30a3201:arttu_tolvanen [2013/08/27 14:54]
e0372304 created
courses:ct30a3201:arttu_tolvanen [2013/09/19 03:05] (current)
e0372304
Line 1: Line 1:
-27.8.13 + 
-Tein ensimmäisen kappaleen JavaScript ​-tehtäviä CodeAcademyssä. Opin JavaScriptin ​perussyntaksiaconsole.log() on mystinen komento.+**Viikko 1** 
 + 
 +Ensimmäisen viikon aiheena oli JavaScriptEn ollut tehnyt sillä mitään aikaisemmin,​ eli kaikki oli uutta. Syntaksi oli aika helppo omaksua koska se muistutti niin paljon C++:aa. 
 + 
 +Funktioiden ja luokkien syntaksi olisi syytä painaa mieleen, sillä kaikki muu oli aika tuttua
 +---- 
 + 
 +**Viikko 2** 
 + 
 +Toisella viikolla kävimme HTML/CSS -verkkokurssin. HTML -osuus oli minulle tuttua tavaraa, mutta opin uusia asioita CSS -puolella. Opin kuinka monella tapaa CSS todella vaikuttaa sivujen ulkonäköön. Erityisen näppäriksi osoittautuivat float ja position. 
 + 
 +Ihmettelin hieman, että kävimme ​JavaScriptin ​ennen tätä osuutta. 
 +---- 
 + 
 +**Viikko 3** 
 + 
 +Tällä viikolla paneuduin jQueryyn. Se osoittautui varsin hyödylliseksi. Syntaksissa oli aluksi hieman ihmeteltävää,​ mutta kyllä se siitä sitten lähti. Kirjasto vaikuttaa siltä, että se säästää paljon aikaa ja takaa hyvältä näyttävän lopputuloksen. jQuery UI teki minuun vaikutuksen tyylikkyydellään ja yksinkertaisuudellaan.  
 + 
 +Codecademy sai minut turhautumaan muutamaan otteeseen, mutta loppujen lopuksi se oli oikein näppärä alusta syntaksin opettelemiseenKokonaisuudet jäivät välillä vähän hämärään,​ mutta ne oppii viimeistään harjoitustöitä tehdessä.