meta data for this page
  •  

Janne Salminen www-sovellusten oppimispäiväkirja

Viikko 1. 27.8.2013: Tein muutama lukua codecademyn jc kurssista. Tehtävät olivat simppeleitä ja ihan mukavia tehdä

29.8.2013: Tänään kävin läpi javascriptin silmukoita ja listoja

2.9.2013: Sain codecademyn javascript tehtävät tehtyä. Olio osuuden kanssa sai mietiskellä hieman pidempään verrattua aikaisempiin tehtäviin mutta niistäkin selvittiin melko kivuttomasti. Prototype ominaisuus tuli uutena asiana ja opastus oli ihan hyvä.

Viikko2.

Viikko 3. 12.9.2013 HTML ja CSS tehtävät jäivät viime viikolla tekemättä sairastumisen vuoksi. Tehtävät kuitenkin sai tehtyä melko nopeasti sillä osion asiat olivat melko hyvässä muistissa, uusia asioita tuli lähinnä CSS:n kanssa.

Viikko 4. Codecademyn jQuery tehtävät tehty. Alku oli hieman kankeaa ja $(document).ready() vei hetken sisäistää mutta pitkän toiston jälkeen alkoi muistamaan. Harjoitus tehtävät oli helppo tehdä tosin asiaan vaikutti että teoria oli näkyvissä ja siitä pystyi tarkastamaan että on tekemässä oikein, jos pitäisi tyhjästä alkaa kirjoittamaan niin voisi aikaa palaa paljon enemmän. Animaatoiden kanssa meni hieman aikaa ja help toimintoon piti turvautua, kun ei meinannut mario lähteä kävelemään ylös- tai alaspäin. Virheeksi osoittautui että käytin -/+10=up enkä top jolla mario saatiin lopulta liikkumaan.