meta data for this page
  •  

2.9.2013: Aloitin Javascript-tehtävien teon. Javascript ei ollut vaikeaa, koska olen jo suorittanut ohjelmointikursseja Pythonilla ja C++:lla, ja Codeacademyn Javascript-kurssilla oli vain samat tutut asiat uudella ohjelmointikielellä. Javascript on hyvin samanlainen kuin C.

8.9.2013: Aloitin HTML- ja CSS-osion teon Codecademyssa. HTML on tuttua jo lukion valinnaiselta tietotekniikan kurssilta. Tehtävien teko on lähinnä syntaksin kertausta.

15.9.2013: Aloitin jQuery-osion ja on vihdoin aika oppia jotain aivan uutta. HTML ja CSS ovat jo ennalta tuttuja, mutta jQueryn toiminta ja syntaksi on täysin uutta tietoa. Välillä jouduin painimaan Codecademyn bugien kanssa.

17.9.2013: Luennolla iskettiin yllätys: Codecademyn tehtävät täytyy tehdä loppuun asti 19.9 mennessä lisäpisteitä varten! Javascript ja HTML jäivät kesken, koska ne olivat niin tuttuja, joten nyt tuli kiire.

19.9.2013: Sain Codecademyn HTML-osion valmiiksi, mutta Javascriptiä en ehdi tehdä loppuun asti, koska se on erittäin pitkä. Valitettavaa.