meta data for this page
  •  

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
courses:ct30a3201:kalle_kareinen [2013/09/18 21:24]
e0372113
courses:ct30a3201:kalle_kareinen [2013/09/19 11:34] (current)
e0372113
Line 10: Line 10:
  
 14.9 Tein jQuery-tehtäviä pitkin viikonloppua ja lopulta sunnuntaina sain viimeisetkin valmiiksi. Tämä osuus oli minulle täysin uutta ja sainkin tehtävistä paljon irti. Erityisesti esimerkiksi klikkausfunktioiden liittäminen sivun eri kappaleisiin oli mukava oppimiskokemus. Uskoisin, että tästä osiosta tulee olemaan minulle vielä paljon hyötyä. 14.9 Tein jQuery-tehtäviä pitkin viikonloppua ja lopulta sunnuntaina sain viimeisetkin valmiiksi. Tämä osuus oli minulle täysin uutta ja sainkin tehtävistä paljon irti. Erityisesti esimerkiksi klikkausfunktioiden liittäminen sivun eri kappaleisiin oli mukava oppimiskokemus. Uskoisin, että tästä osiosta tulee olemaan minulle vielä paljon hyötyä.
 +
 +Codeacademy on mielestäni paljon parempi alusta opetella ohjelmointitaitoja kuin esimerkiksi paljon kursseillamme käytetty Viope, joka vaatii aina esimerkiksi merkilleen oikean tulostuksen. Codeacademy ei nipota turhasta ainakaan yhtä usein, joten tykkäsin siitä paljon enemmän kuin esimerkiksi olen tykännyt C:n tai Pythonin tekemisestä Viopessa.
 +
 +Opin tehtävistä paljon uutta. HTML ja CSS sisälsivät mielestäni turhan paljon turhaa toistoa, josta ei ollut juurikaan hyötyä. Kenties kieleen täysin pystymetsästä lähteneellä tämä turha toisto auttaa saamaan sopivasti rutiinia työskentelyyn,​ mutta itse koin sen lähinnä turhauttavaksi. jQuery-tehtävien loppupuolella oli myös mielestäni turhaan "​Kirjoita script.js"​ alusta loppuun-tehtäviä ja myönnänkin käyttäneeni edellisten tehtävien copypasteamista,​ koska esimerkiksi readyn kirjoittaminen joka kerta uudestaan tuntui todella turhalta toistolta.