meta data for this page
  •  

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
courses:ct30a3201:teemu_virta [2013/09/18 17:31]
g0400292
courses:ct30a3201:teemu_virta [2013/10/01 17:36] (current)
g0400292
Line 33: Line 33:
   * Syntaksin omaksumisen jälkeen homma alkoi luistaa ja JQuery osoittautui varsin mielekkääksi.   * Syntaksin omaksumisen jälkeen homma alkoi luistaa ja JQuery osoittautui varsin mielekkääksi.
   * Vähän jäi lopuksi kuitenkin sellainen "​onkohan tässä vielä jotain muutakin?"​ -fiilis, kun loppua kohden käytiin vain läpi erilaisia toimintoja miten saadaan planeetta pomppimaan tai räjäytettyä se. "​Ainiin tässä on tällanen komento ja tällanen ja tällanen ja..."   * Vähän jäi lopuksi kuitenkin sellainen "​onkohan tässä vielä jotain muutakin?"​ -fiilis, kun loppua kohden käytiin vain läpi erilaisia toimintoja miten saadaan planeetta pomppimaan tai räjäytettyä se. "​Ainiin tässä on tällanen komento ja tällanen ja tällanen ja..."
 +
 +== 25.9.2013 ==
 +
 +  * Tein Harjoituksen nro. 5.
 +  * Tehtävä vaikutti simppeliltä,​ mutta koodauksen päätteeksi totesin että pientä viilausta työ olisi kyllä vailla. Tällä pärjäilee hyvin kyllä tällä hetkellä, mutta en ymmärrä miksi tuo hover pätkä jqueryssä muuttaa <li> elementin highlight classiksi niin kauaksi aikaa kunnes hiirellä leijutaan uudestaan elementin päällä. Luulin että hoverin tarkoitus olisi pitää elementin classi highlightissa niin kauan kun hiiri on elementin päällä, sillä nyt väri pysyy vaikka hiiri olisi muualla..
 +
 +== 1.10.2013 ==
 +
 +  * Harjoitus 6 työn alla.
 +  * Tämä meni jo vaikeaksi. Taistelin jo pelkän tablen kanssa tunnin ja nyt kun pitäisi saada jotain radio inputteja tehtyä, meneekin homma vähän vaikeaksi. Saan toki radio inputit tehtyä, mutta vaikka minulla on usea OK/EI valikko, pystyn kuitenkin ruksaamaan vain yhden. Eli 16x16 taulussa vain yhdessä kohtaa voi olla OK tai EI. Kummallista. Muutakin kummallista tässä on, joten pitänee pyytää apua torstaina oikein kunnolla.